Project Description

A timeless

       and practical space…

The client wanted a timeless and practical space, a space where to cook and entertaining. The kitchen, originally divided by the living room, was not ideal for the client’s lifestyle. We designed an open space but still created different zones for different activities. Also, in the master bedroom, the client needed storage but at the same time, sophisticated and elegant look. We designed a bespoke walk-in wardrobe and a glass separated en-suite. The overall result was a space full of personality and character.

See other projects…

Contact Us!

If you're looking for ideas and information for your home, sign up to be the first to receive our latest news!


This form collects your First name, Last name and email so that we can correspond with you. Check out our privacy policy for more information.

I consent to have Moretti Interior Design Ltd. collect my First name, Last name and email.